Agenda Sparrenveld

Vrijdag 1 december / Kerstbomenverkoop

Kom jouw kerstboom bij ons zoeken. Natuurlijkvriendelijk en lokaal gekweekt. Vanaf 1 december zijn we dagelijks geopend (ook op zondag) van 10 tot 17 uur. We sluiten halverwege december weer, dus wacht niet te lang.

Dinsdag 23 januari / Workshop Moederwond

Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal kloppend is in de relatie met je moeder?
Het kan zijn dat je geraakt wordt wanneer je een warme moeder-dochterband ziet,
of misschien merk je dat je plotseling kritischer wordt om je eigen pijn niet te voelen.
Wellicht is jouw moeder als je beste vriendin en neemt ze jou in vertrouwen over bijvoorbeeld de relatie met jouw vader. Of is er een onderliggend gevoel van ongemak waar je niet precies de vinger op kunt leggen?

Misschien is de workshop Moederwond iets voor jou, meer info vind je hier.

Vrijdag 26 januari / Workshop Ondersteboven

Heb je zin om weer eens te spelen en je een dag weer kind te voelen? Wil je zaken vanuit een ander perspectief zien en daarbij letterlijk in beweging komen? Iets doen wat je een beetje spannend vindt en daarna het geluksgevoel van overwinning ervaren? En bovendien spanning die je hebt opgebouwd in je lichaam loslaten, zodat je je weer energiek voelt en meer ruimte in je lijf ervaart. Dan hebben wij een hele leuke workshop voor jou: ondersteboven.

Meer info

Pompoenactiviteiten 2024

Ook in 2024 gaan we weer allerlei leuke activiteiten organiseren rondom de pompoenoogst.
Wil je geïnformeerd worden daarover? Meld je aan voor de Sparrenveld nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte. Aanmelden doe je hier.
2
Untitled design (4)
Minishoot - Gwyneth & Ankie